You're my favourite song

Hai..:)
Awak semua pernah dengar tak lagu nie?Pernah. Kalau anda tak pernah dengar meh sini duduk dekat atas tikar dan depan anda mestilah lappy kesayangan anda oke! Emm.. kalau ada keropok + air lagi bagus. [banyak songeh]

Lagu ini adalah ost dari Camp Rock 2. Pernah tengok tak cerite ni.. pernah kan..kan..? Tapi saya pula tak tengok, kalau tengok pun tak sampai habis..ehh silap sampai habis tapi awal awal tak tengok. Jadi tak fahamlah kan kalau tengok cerita tapi tak tengok dari awal. Masa part akhir akhir tu ada lagu nie. Dengar punya dengar best juga lagu ni. Tengok kat yooutube nyanyi punya nyanyi last last bosan juga dengar lagu ni.[sengal]

P/S: otak senget

Terima kasih sebab baca entry ini. KBAI

No comments:

Post a Comment