Contest : Kids and Baby Photo Contest

Hey guys: ) saya happy sangat. Yelah First Time aku kena tag oleh orang lain untuk join contest. [confession. Betapa muka tak malunya aku nie ceritakan diri sendiri dekat orang lain] Oke nak tahu contest apa yang aku nak join. JengX3 hehe.. bagi suspens sikit, tengok kat tajuk dekat atas tu. Ada faham? Hampir terlupa saya nak ucapkan terima kasih banyak2 dekat Fna SSB. Sebab telah meng-tag saya. Seperti kebiasaan kalau ada contest or apa2 jelah mesti ada syarat kan? Tak ada syarat! ? Huh contest apalah yang korang join. IshX3 XD. Syaratnya di bawah jadi tengoklah dibawah. Guna mata jangan guna mulut oke dan jangan merungut.[walaupun diri sendiri merungut.]

Syarat syaratnya.

1. anda mesti menjadi follower blog kedua saya. Sini.Selepas ini pemenang akan di umum di blog baru:).


2. anda mesti tag kepada 8 orang maksimum.tidak boleh kurang.dan bila anda telah tag anda mesti inform pada kawan anda yang mereka telah ditag.:) Okey attention plis saya nak buat pengumuman nie siapa yang terpilih jadi bagi tumpuan sepenuhnya okay. Yang pertama sekali mestilah aku punya kakak. Dyg Syaheerah [no pilih kasih ya,] kedua , Maryam Afifah  [bff aku kau telah ditagkan] ketiga siapa erkk? Aliah SSB. Keempat akak Anastasyea. Kelima yang last sekali DamiaFakhira.Sudah habis pun walaupun tak sampai 8 orang tapi cukuplah 5 orang kan?!. Emm..saya minta maaf kepada sesiapa yang namanya tidak tercalon oke.

3. letakkan banner contest di sidebar anda. Syarat nie senang nak mampos lah. Petik jari je tau.


4. anda mesti sertakan satu gambar.tidak kisah gambar anda zaman baby,zaman anda budak budak,gambar adik anda,gambar anak anda,gambar anak saudara anda.. Huh yang ini anda akan lihat gambarnya dibawah. Tp jngn tngk dulu baca syaratnya dahulu.5. hantar link entry anda didalam kotak komen entry contest ini.


6.mesti mulakan title entry dengan nama contest. Macam makan kacang je dowh..[ckp besar]7. wajib diberitahu didalam entry tentang contest ini dan hadiah yang bakal diberi kepada pemenang.      Tarikh tutup : 15 Disember 2010
       Hadiah : Earring dari Lazo Diamond Jewellery. White gold.

Sudah tiba masanya untuk saya memberi photo untuk dipertandingkan. JengX3...


Comel tak adik gua? haha.tahu mesti comelkan. Tengoklah siapa dia punya kakak.Harap2 menang teringin sangat2.Adik harap2 muka awak tu bertuah sampai dapat menang contest ye. AMIN.

Sini
Terima kasih sebab baca entry ini. KBAI

No comments:

Post a Comment