Cinemas

Hey : )
Tahu tak lepas ni saya nak pergi ke cinemas. Yelah mmg hari ahad lepas aku dah pergi tp saya terlebih rajin nak pergi. Awak2, awak tahu tak cerita apa yang HOT sekarang ni? Jangan cakap Harry Potter 7 sebab saya dah tengok cerita tu. Post dulu saya kata nak tngk cerita skyline. Tapi enta mengapa otakku tetiba bengong tak nak tngk cerita tu. Hah.. aku tau aku nak tngk cerita Rapunzel. hehe.. jadi budak kecik kembali. Teringat2 aku masa zaman kecik2. : ) Kalaulah boleh dikembalikan ke zaman itu mesti saya boleh jadi budak kecik bila2 masa yang aku nak. Yahhhooo...




-tapi tak berapa sure lah nak tengok cerita nie ke tak.-



Terima kasih sebab baca entry ini. KBAI

No comments:

Post a Comment